The cart is empty

 Free shipping for orders over 70 BGN.

Как да носим розово сако?

Дамското сако се превърна в неизменна част от гардероба ни особено през последните няколко сезона. Актуално както за лятото, така и за зимните сезони, дамското сако може да се носи ежедневно с любим чифт дънки, в костюм за по-елегантна визия или с пола за още по-женствена визия. В следващите редове ще откриете нашия отговор на въпроса: Как да носим розово сако?

Розовият цвят съществува между бялото и червено, носи едновремнно страстта и енергията на червения цвят, но овладяни от чистотата на белия цвят, оставяйки ни с розовия цвят на нежността и привързаността. В различните си нюанси розовия цвят може да бъде както изразителен, така и неутрален. За нашите идеи за визии избрахме по-яркия нюанс на розовия цвят, тъй като представлява предизвикателство за съчетание в различни визии.

 

1- Сако в костюм

Най-лесния начин да носим сако е в костюм. Изработени от една и съща материя в две части, костюмите могат да се съчетаят с бяла графична тениска и бели кецове за ежедневна градска визия. За по-есенен вариант, тениската може да се замени със стилна блуза поло и шапка федора с периферия. За офис визия винаги можем да комбинираме с риза, а за по-елегантна визия може да съчетаем с елегантен топ с дантела, падащо бижу и токчета.

 

2- Сако с любимия чифт дънки

Тук разнообразието и възможностите са огромни. Сако в розов цвят се съчетава еднакво добре както с черни/ тъмносиви дънки, така и с по-светли сини дънки. Съветваме ви да избягвате комбинирането на много светли, бели дънки с по-ярки розови сака, тъй като контрастът може да бъде прекалено голям. Разбира се, що се отнася до бледо розово сако този съвет не се отнася. За нашия пример избрахме да съчетаем по-яркото ни розово сако в две визии: със сини дънки тип mom jeans + графична бяла тениска и бели кецове и тъмносиви свободни/ слим дънки с поло блуза и лоуфъри/черни боти.

 

3- Сако с пола - за по-женствена визия комбинирайте розовото си сако смело с пола. Тя може да бъде дълга, плисирана тип солей. Съчетана с топ, риза, тениска, поло блуза с кецове или токчета. Със свободна къса пола с актуална трапецовидна форма, визията може да бъде както пролетна с кецове, така и есенна с черен чорапогащник, боти или лоуфъри. 

 

 

Част от идеите за визии с розово сако може да откриете в секцията по-долу с моделите създадени в лимитирана серия изцяло от семейното ни модно студио в Пловдив. Следете профилите ни в социалните мрежи тук за още идеи за визии.

 

 

Fold Your Mind

Fold Your Mind is bulgarian fashion brand for handmade T-shirts and designer clothing in minimalist style. Inspired by the artist and main designer Marchela Apostolova's drawings, our clothing is printed by hand and created in our fashion studio in Plovdiv. Our designer clothing and limited edition collections are inspired by streetwear with chic, minimalist touch. Fold Your Mind is part of fashion studio Diacheli.

Newsletter & Blog

Log In or Sign Up